Korupcija je hdz-ov zaštitni znak

DRUŠTVENE TEME

JOSIPA RIMAC ĆE POTOPITI VLADU OTKRIVANJEM KORUPCIJE NO USKOK ŠIRI ISTRAGU I NA BIVŠU PREDSJEDNICU KOLINDU GRABAR KITAROVIĆ?

Nema tko ne smrdi na korupciju iz HDZa i njihovih partnera jer su se svi pacali u septičkoj jami kriminala samo njima je sve to postalo normalno dok nama građanima užasno smrdi cijela ta predstava ali nema nikoga da povuće vodu i isplahne sva ta silna govna.

Kako doznajemo ni bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u cijeloj aferi korupcije zloglasne kninske kraljice Josipe Rimac nije ostala nevinašce. Trgovina oružjem MORHa te nabavka oružja od NATO te ostale pizdarije koje je radila KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ vode sve do nerazjašnjenog ubojstva knjigovotkinje MORHa Jadranke Skender čije tijelo su pronašli djelatnici MUPa prije par mjeseci u Savi bez objašnjivih uzroka smrti te kćer Jadranke Skender sumnja na ubojstvo. Također se među djelatnicima VSOA šuška u vojarni Velika Buna da je ogromna zaliha AK-47 poznata kao kalašnjikov završila u Siriji pod sumnjivim papirima iz vojnih skladišta vojarne Trsat iz Rijeke te ostalih vojarni RH. Kako nismo imali priliku provjeriti dokumente o isporuci takvih pošiljka za Siriju ostaje i dalje nerazjašnjen nestanak i ubojstvo knjigovotkinje koja je radila na Pantovčaku pokojne Jadranke Skender a koja je radila direktno za Kolindu Grabar Kitarović.

Josipa Rimac:
“Ako ću ja biti u zatvoru, onda bi tu trebalo biti pola Vlade i Pantovčaka.”

Njena memorijska kartica će biti obnovljena i tada bi morali na vidjelo izaći svi članovi te velike koruptivne hobotnice. Ministra gospodarstva Čorića uhvatila je već panika pa se odmah javno pozvao na Plenkovića, čime ga je praktično uključio u ovu priču kao glavnog oca korupcije među ministrima.

Josipa Rimac jest zaglibila i to duboko ali ne u čučavcu istražnog zatvora Remetinec nego u priliku da otkrije još veću pljačku naroda od afera Ive Sanadera. Josipa Rimac ima jedinstvenu priliku da razotkrije čitavu korupcijsku hobotnicu septičke jame političara i time napravi salto mortale, odnosno da se ogluši na omertu u HDZ-u, što bi i njoj i svima nama građanima bio veliki plus. Dok takvi ne progovore mi u ovakvoj dubokoj državi ne možemo znati ništa. Josipa ima jedinstvenu priliku da sruši ono što je zrelo za rušenje.

Tamo gdje prestaje razum tu počinje hrvatska stvarnost.

“Oholost dolazi uvijek prije pada.” (Sveto pismo, Riječ Božja)

Krajnjim naporom, s grčom u licu, shrvana bolima u leđima zbog kralježnjaka, Kolinda, katolkinja i “kraljica”, digla srednji prst i pokazala ga zagovornicima zaštite života od začeća do rođenja. Prošla je operaciju kičme, navodno je bolesna, što je razumljivo pošto Uskok otvara preliminarne istražne radnje protiv bivše “precednice”, naime, jedna druga kraljica, ona Kninska, propjevala je u pritvoru Uskoka.

  • 74
  •  
  •  
  •  
    74
    Shares

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *