Koliko je žrtava Fine

DRUŠTVENE TEME

Preko 1000!!!
Upravo toliko! Preko 1000 je žrtava ovrha! Ne broj živih žrtava! Njih je puno, puno više! Preko 1000 je onih kojima je ovrha oduzela život! Ne samo kuće, ne samo domove, nego i život! To je posljedica Ovršnog zakona, to je posljedica (ne)rada ove Vlade, a posebno premijera Plenkovića i ministara Marića i Bošnjakovića! Ili iseljavanje ili smrt!
U sjećanje na sve te žrtve Ovršnog zakona, članovi Udruge Ovršni zapalit će svijeće ispred FINA-e u mnogim gradovima 01.11.2019. godine u 18:00 sati!
Na Dan svih svetih 2018.godine osnovana je Udruga Ovršni [ustanak], jer upravo taj dan odabran je za prelazak iz Inicijative u Udrugu, dan kad se prisjećamo svih umrlih!
Osnivanjem udruge tog dana dajemo zavjet svim žrtvama ovrha da će pravda na kraju pobijediti. Za njih na žalost prekasno, ali krivci će tresnuti s vladajućeg trona u blato, u kaljužu!
Pozivamo i sve Vas da zapalite svijeću ispred FINE u svom mjestu ili zgrade koju smatrate simboličnom i pošaljite nam sliku i naziv mjesta gdje ste zapalili svijeću!
Neka vide da se živi nisu predali!
Neka preko 1000 svijeća gori diljem Hrvatske!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.