Karolina Vidović Krišto gostovala je u prvoj Bujici ove sezone

DRUŠTVENE TEME

KAROLINA VIDOVIĆ KRIŠTO U PRVOJ BUJICI NOVE SEZONE: FESTIVAL SLOBODE OPASAN JE ZA PLENKOVIĆEVU PROTUUSTAVNU VLAST!

Ukoliko mu smeta pri disanju, tko može dijete u učionici prisiliti da nosi masku – pitala je u Bujici na Z1 televiziji stožeraše saborska zastupnica Domovinskog pokreta Karolina Vidović Krišto.

“Festival slobode okupio je na desetke tisuća slobodnomislećih ljudi, a vlast je preko medija koje drže pod kontrolom, lažnim izvještavanjem pokušala sakriti istinu,” izjavila je Vidović-Krišto.

Gordanu Jandrokoviću, koji joj ne da nositi masku u sabornici je poručila- Ne zanima me to što Jandroković nije gentleman, on je tu da se drži Ustava i zakona, a to ne čini!

Komentirala je i posvajanje dvoje djece od strane istospolnog para u Zagrebu: “Znanstveno je dokazano kako je to štetno za psihičko zdravlje djeteta!”

KAROLINA VIDOVIĆ KRIŠTO: OD PLENKOVIĆA SAM ZATRAŽILA DA SE UTVRDI ZAŠTO DORH NE PROCESUIRA TEDESCHIJA!

Po prvi puta u televizijskom eteru objavljene su ekskluzivne fotografije s Korčule, na kojima se jasno vidi kako je bahati ljevičarski tajkun i pripadnik komunističke zlatne mladeži – Emil Tedeschi, uzurpirao doslovce pola ceste i na jedan prometni trak proširio visoku ogradu, koja okružuje njegovo imanje i raskošnu vilu: – Vezano uz protupravno stjecanje imovine Emila Tedeschija i protupravno korištenje koncesije za lovište na Hvaru, uputila sam zastupničko pitanje predsjedniku Vlade. Od Plenkovića tražim da se u DORH-u provede inspekcijski nadzor, kako bi se utvrdilo zašto ne istražuju i ne procesuiraju Tedeschija!

Karolina Vidović Krišto, rođena Vukovarka, pozvala je sve Hrvate Vukovara da ne nasjedaju na podvale Plenkovićevog agitpropa i da na lokalnim sljedećim izborima glasuju za Ivana Penavu.

  • 184
  •  
  •  
  •  
    184
    Shares

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *