Kako nas Plenković farba kao Kalmeta tunele

DRUŠTVENE TEME

Nino Mogorović

Danas sretoh jednog tipičnog, titoističkog HDZ – ovca. Više glup nego pokvaren, zato sam izmijenio nekoliko kurtoaznih riječi s njim. On misli da će Plenky od EU DOBITI, ogromna financijska sredstva jer je utjecajan, valjda mu se usjeklo u pamćenje kako ga u Bruxellesu moćnici vole čak i javno štipati za stražnjicu.
Predsjednik Europskog vijeća i navodni veliki pajdaš našeg premijera, Charles Yves Jean Ghislaine Michel, poznatiji kod nas kao “dragi Jean Michel” niti može, niti želi pomoći pogodovati svojem “dragom Andreju” i državi koju on predstavlja, a na što su mnogi igrali kada su anemičnom dali svoj glas misleći kako je naš bruxelleski čato toliko moćan u bruxelleskim globalističkim financijskim krugovima da će povući onoliko milijardi eura koliko nam je potrebno … i to mukte. Baš onako nekako kako je to, prema legendi, činio njegov i njihov, nikad zaboravljeni i prežaljeni, idol – drug Tito 🤭😊😊😂😂😂
Naravno, ništa od toga, novac koji će se staviti Hrvatskoj na raspolaganje je KREDIT, podjeljen na dva dijela jedan dio će Hrvatska morati izravno vračati, a drugi kao članica, preko EU… nema nigdje džabe, (niti je ikada bilo) drugovi yugo komunjare, čak niti u stare babe.

  • 100
  •  
  •  
  •  
    100
    Shares

1 razmišljanje na “Kako nas Plenković farba kao Kalmeta tunele

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *