Kako ćemo se obraniti od terorizma

DRUŠTVENE TEME

Jutros oko 9 sati izvršen je teroristički napad nožem od strane muslimanskih ekstremista u katedrali Notre dame u Nici (Francuska)!!! 3 osobe su ubijene!!! Dvije u samoj katedrali, dok je jedna odvučena u obližnji bar i ubijena tamo…

A “hrvatski” mediji…? 🤔

Željko Sačić
“G.Bozinovicu..g.Plenkovicu…i Hrvatsku vojsku na granice, a Policija neka radi svoje temeljne, Ustavom i zakonima propisane javno redarstvene i anti kriminalne, protuteroristiske i protukorupcijske zadace.
U protivnom …eto ( kao na Banovini i Lici) i nasi savjesni, odgovorni gradani ce u nuznoj obrani i samoobrani ( u nefunkcioniranju drzavno policijske zastite) sami morati (i dalje) oruzjem stititi svoje zivote, obitelji, imovinu ..svoj opstanak, svoju kulturu, vjeru, identitet, od nasilnih i dobro organiziranih , agresivnih marakeskih uljeza.

Zar bas nista ne mozete nauciti iz tudih gresaka?

NEVJEROJATNO JE SA KAKVOM LAKOCOM NANOSITE DUGOROCNO NEMJERLJIVU STETU NADOLAZECIM GENERACIJAMA HRVATA I HRVATSKIM NACIONALNIM INTERESIMA.

P.s.

By : Jutarnji list

“UBIO TROJE LJUDI

Krvavi pohod u crkvi: Napadač u Nici uzvikivao ‘Allahu Akbar‘ kad su ga policajci odvodili

Gradonačelnik Christian Estrosi je objavio da se napad dogodio u ili u blizini crkve Notre Dame te da je policija privela napadača”.

Pa..opet danas u Francuskoj :

Napad u Nici nije bio jedini danas u Francuskoj, kod Avignona je naoružan čovjek vikao Allahu Akbar i prijetio

U Saudijskoj Arabiji je napadnut stražar ispred francuskog konzulata

HINA

Pametnom dosta !!!”

  • 54
  •  
  •  
  •  
    54
    Shares

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *