Kajtazi nam se ruga u lice

DRUŠTVENE TEME

Željan Jurlin

Kajtazi rođen 1960. u Kosovskoj Mitrovici, završio vojnu školu i do 1991. radio kao oficir JNA za obradu podataka i dalje u Hrvatima vidi ustaše. Tako taj hdz-ov Rom danas mrtvo hladno izjavi da mu je drago što saborsku većinu neće tvoriti “oni koji su u kampanji koristili antimanjinsku retoriku i oni koji su deklarirane ustaše.” Pa zar nema nitko od političara i institucija u ovoj navodno pravnoj kvazi državi da ga napokon priupita za zdravlje i o čemu on to prića odnosno gdje i tko su po nejmu te strašne “ustaše”.
Dok prosječni čestiti državljanin RH, posebno Hrvat u hrvatskom saboru nema doslovno nikakve šanse postati zastupnikom, ovoj su spodobi upravo “ustaše” donijele privilegiju o kakvoj nitko i nigdje u svijetu ne može ni sanjati. Političko smeće koje ima veća prava od Hrvata, kao većinskog naroda i bilo kojeg domicilnog državljanina RH, u današnje vrijeme nama se, ne samo usuđuje govoriti o ustašama, nego nam se bez ikakvih posljedica doslovno ruga u lice.

 •  
 •  
 •  
 •  

6 razmišljanja na “Kajtazi nam se ruga u lice

 1. Nakon Pupovca, narodu se obratio i Kajtazi, kao pripadnik saborske većine sa izjavom da mu je drago da ustaše neće sudjelovati u vlasti, kojih po njegovu najviše ima u Škorinom DP.
  Kao čovjek koji sam bio na listi DP-a, pitam se jesam li i ja ustaša. Koliko godina imam da bi mogao biti ustaša. Zasto nitko ne reagira na ovakve izjave.
  Jadna li nam je saborska većina u kojoj će Pupovac i Kajtazi donositi zakone i uvjetovati svoju podignutu ruku omalovazavajući hrvatski narod.
  Nakon njih, čekamo treću, četvrtu, petu…pticu koja će ovakvim optužbama ucjenjivati hrvatski narod.
  Kao što sam davno rekao, sa ovakvim likovima nikada ni kavu ne bi popio, a ne sudjelovao u vlasti. Mi nemamo nista zajedničkog.
  Uživajte u saborskoj većini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *