Kad neko ništa ne razumije pa dođe u hrvatsku prosipati ne znanje

DRUŠTVENE TEME

Željko Sačić

Ma ne razumijete Vi ništa, g.Daul…u protivnom bi danas otišli ,grupno,svi vi iz EPP…pod vodstvom g.Plenkovića u Vukovar…Borovo..na Ovčaru. ..Tamo bi se poklonili nevinoj hrvatskoj ŽRTVI ..velikosrpske agresije na,već tada , djelomično slobodnu ,demokratsku ,europski usmjerenu Republiku Hrvatsku ..i hrvatski narod.. Kojeg je bestijalno ,ratnozločinački i genocidno ,oružjem i protuhrvatskom mržnjom ,između ostalih, napadao i ,sada vaš veliki prijatelj( europski Vučić) ,tada notorni četnik….Kojemu vi danas ,bešćutno ,cinično i licemjerno perete nepokajano lice i krvave ruke ….Da vam bude ugodnije s njim u EU društvu…sramite se….nemoralni licemjeri..Niste ni dostojni stati na hrvatsku grudu…A možete si i ,pred spavanje ,u Zagrebu pogledati film “Glavu dolje ,ruke na leđa”. ..za vaš lakši san. ..i saznavanja istine …a potom ,nadam se ,ne bi tako ,s visoka,nadmeno – docirali Hrvatima!

1 razmišljanje na “Kad neko ništa ne razumije pa dođe u hrvatsku prosipati ne znanje

 1. Na konferenciji s premijerom Plenkovićem predsjednik EPP Joseph Daul izrazio je razumijevanje za hrvatski narod kada se radi o negativnim osjećajima proisteklim iz rata, naglasivši da je rođen u Strasbourgu, pograničnom gradu s Njemačkom, te shvaća da treba prevladati mržnju kako bi se išlo dalje:
  “Pobijediti mržnju nije lako… znam i razumijem hrvatski narod. Kako bi se prevladala treba se ujediniti u Europi da bi sljedeće generacije mogle ići dalje.”

  Da je naš Franjo živ istjerao bi iz Lijepe naše vritnjakom europejca gosta koji u našoj metropoli, u srcu Hrvatske, govori da MI MORAMO POBIJEDITI MRŽNJU PREMA ČETNICIMA I S ČETNICIMA U EU!
  On sebi uzme za pravo doći u Hrvatsku i reći da Hrvati mrze!
  Do toga je dovela politika kojoj je notorni SDSS strateški partner.
  Franjo se u grobu okreće..

  Zbog toga, Daul je ipak istinito zaključio: “Plenković će ostati zapisan u povijesti”
  Ivana A.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.