Juriš manjina na vlast, jer vlast je slast

DRUŠTVENE TEME

Samo 25 godina nakon stvaranja i oslobađanja Hrvatske j n a snage jurišaju na osvajanje vlasti u Hrvatskoj a nas Hrvate nazivaju ustašama. Vodi nas anacionalni dezerter koji je za vrijeme domovinskog rata podvijo rep i nestao u tuđini. Nacionalna manjina Srba još nije ni ušla u vlast a već prijeti dvojezičnim pločama, već im smeta proslava Oluje, a o pozdravima iz domovinskog rata ne treba niti govoriti. Sve to nama na vlast dovodi onaj koji nas naziva sugrađanima a ne Hrvatima. Svaki puta kad nas nazove sugrađanima ja dobijem ospice, srećom nije Corona.

Svake godine na dan pobjede 05.08 Pupovac koji je predstavnik Srba u Hrvatskoj odlazi u Beograd na komemoraciju,jer tog dana je u Srbiji dan žalosti za poginule četnike koji su držali trećinu Hrvatske četiri godine pod okupacijom,ako ne računamo ono vrijeme od 1945.g.Ustvari tog dana imaju dan žalosti jer im je Oluja u tom trenutku ugasila san o velikoj srbiji.Pupovac nikada nije na proslavi bio u Kninu.Zato kada neće Muhamed brijegu neka ide brijeg Muhamedu.Tako bio bi vjerojatno veliki iskorak za Hrvatsku da naprimjer Plenković ili njegov njonjo odu sa Pupovcem u Beograd na komemoraciju.Pa s obzirom na sve što se dešava nije nemoguća misija.

Stanko Škrobonja:

Eto gdje me dovede uljuđeni političar, finih manira.
Ja se sad kao pripadnik većinskog naroda osjećam u “svojoj” Hrvatskoj, kao da sam u nekoj drugoj, meni stranoj državi, a ne u onoj,
za koju sam se borio,
za koju sam krv svoju prolijevao,
za koju sam spreman bio, život izgubiti,
za koju sam svoje troje, tada malodobne djece (od 3g. do 10 g. starosti), ostavljao kod kuće.
Stidite se, vi politički otpadu, sa svim, svojim, privilegijama, koje sam vam i ja, između ostalih omogućio i koji ste me doveli do toga, da ovo moram piskarati po društvenim mrežama.
Vi tzv. političari, stidite se i zbog sveg pretrpljenog straha i duševnih boli, moje djece i moje pokojne supruge, prilikom mojih odlazaka na ratište, od ’91. do ’95.

  •  
  •  
  •  
  •  

3 razmišljanja na “Juriš manjina na vlast, jer vlast je slast

  1. Navodim izjavu Jadranke Kosor; ” Potpredsjednik za društvene djelatnosti i ljudska prava Vlade RH nadređen je ministrima zdravstva, obrazovanja, znanosti, kulture, informiranja, mirovinskog sustava, rada, socijale, sporta’, napisala je Kosor.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *