Josipa i Slavica spasile djecu i zlog policajca spremile u pritvor

DRUŠTVENE TEME

Čestitam Slavici Šota i Josipi Novaković Š., na upornosti, izdržljivosti i trpljenju u 5-godišnjem škaniranju i progonu od svih nadležnih tijela Repulike Hrvatske !! ČESTITAM na konačnoj pobjedi nad učiteljem Željkom Kruneš ex načelnikom krim policije MUP-PU PGŽ !!

Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola
Doneseno rješenje o provođenju istrage protiv 51-godišnjaka

Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1969.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela, i to teškog ubojstva poticanjem iz članka 111. točka 2. u svezi s člankom 37. stavak 1. i 2. Kaznenog zakona, sprječavanja dokazivanja iz članka 306. stavak 1. KZ/11, i oštećenja tuđe stvari iz članka 235. stavak 1. i 3. KZ/11. (16. 6. 2020.)
Osnovano se sumnja da je okrivljenik tijekom lipnja 2015. godine u Rijeci, nagovarao drugog da počini kazneno djelo pokušaja ubojstva, ali poticana osoba nije poduzela radnju kako bi navedeno i učinila. Osnovano se sumnja da je, s ciljem da navede na davanje lažnog iskaza i da spriječi i oteža dokazivanje prema svjedokinji u prethodnom kaznenom postupku uporabio prijetnju, uslijed čega ona na dokaznom ročištu kod suca istrage nije iskazivala o svojim saznanjima glede kaznenih djela za koja je okrivljenik terećen. Osnovano se sumnja i da je 15. travnja 2018. u Rijeci, s nakanom da iz osvete oštetiti osobni automobil koji je koristila hrvatska državljanka (1971.), pristajući da time ošteti službeno vozilo, prednjim dijelom službenog vozila udario u prednji dio parkiranog osobnog automobila, nanijevši štetu na tom vozilu, kao i na službenom vozilu jednog ministarstva.


Sudac istrage Županijskog suda u Puli-Pola je, na prijedlog ovog državnog odvjetništva, odredio okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti da će ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoka i zbog opasnosti od ponavljanja djela (čl. 123.

  • 4
  •  
  •  
  •  
    4
    Shares

7 razmišljanja na “Josipa i Slavica spasile djecu i zlog policajca spremile u pritvor

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *