Iskapanje u Negoslavcima

DRUŠTVENE TEME

Željko Vuković

Pogledajte kada se krenulo s iskopavanjem kod Negoslavaca…
Za ove informacije tadašnja vlast je znala još krajem prošlog stoljeća i šutila je (mislim da je i tada, kao i danas HDZ bio na vlasti)…bolje rečeno zabranio je da se išta radi po tom pitanju.
Ako drugovi iz stranke sumnjaju u ovo što pišem, neka provjere kod njihove najtajnije agencije, sve ono što sam tada napisao o masakriranju lopatama i mačetama 70-ak najtežih ranjenika vukovarske bolnice u Negoslavcima. Tamošnji su Srbi te nesretnike dobili kao ratni plijen za odmazdu zbog njihovih žrtava koje su pale u napadu na Vukovar…isto kao što su Srbi iz Borova Sela dobili zarobljenike iz kombinata Borovo i poklali ih na dunavskoj skreli te pobacali u Dunav, kao što su vukovarski Srbi dobili preostale zarobljenike iz bolnice pa ih potukli na Veleprometu, Drvenoj pijaci, Ovčari…Sve jedinice koje su napadale Vukovar morale su dobiti svoj dio za krvavu osvetu.
Ovo su informacije s kojima smo raspolagali prije 20 godina…i vidite kada su došle na red…I da nije bilo vukovarskog prosvjeda vjerojatno bi se još prikrivale.
I da, jedan od zločinaca je još živ i živi u Negoslavcima, barem je prošle godine ondje bio. I tada kada sam istraživao ovaj zločin on je bio u Negoslavcima, zajedno s još nekolicinom krvnika s Ovčare, koji su slobodno živjeli u Vukovaru.
Ako drugovi iz stranke i dalje ne vjeruju, neka pitaju Stevana Curnića, krvnika s Veleprometa…i neka ga pitaju tko ga je ispitivao.
Jesu li za ovakvu državu hrvatski vitezovi dali svoje živote?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.