2 razmišljanja na “Identificirati, locirati, uhititi, transferirati

 1. Plenković: Oni koji žele minirati rad Stožera identificirani (HRT)

  … baš kao što ste identificirani i vi svi koji radite pod operativnim zapovjedništvom Svjetske zdravstvene organizacije (SZO /WHO) iza koje stoje anti humanističke, protu nacionalne, iracionalne, u sebe zaljubljene i u svoju epohalnu važnost/”poslanje” umišljene globalističke elite, umrežene u svim državama svijeta kroz tzv. Duboku državu. Taj pojam se rabi za paradržavno tijelo koje koristi državne resurse odnosno pojedinace, koji rade u njima, zato jer tako imaju pristup povlaštenim informacijama, da bi iste koristili za realizaciju interesa i nakana moćnih globalista. Duboka država nema nekakvu matičnu državu, već oni pripadaju zajednici odabranih i povlaštenih pojedinaca koji su se odrekli nacionalnosti, vjere i kulture. Operativci Duboke države nalaze se na visokim pozicijama u obavještajnom sustavu, vojsci, policiji, pravosuđu, zdravstvu itd. pojedinih država i međunarodnih organizacija.
  SZO/WHO se financira dobrim dijelom i iz privatnih izvora, a najveći financijer je Bill Gates koji se iz petnih žila trudi uspješno povezati digitalnu tehnologiju i cijepivo, i to ne iz nekakvih humanitarnih razloga, već zbog kontrole i upravljanja ljudskim resursima na globalnoj razini.
  Plenković, njegov Srožer, kao i svi njima podređeni u hijerarhiji, su u njihovoj funkciji te čine periferni dio gore navedene globalističke strukture.

  1. Daj malo razmisli – kakva zavjera! Nema tu nikakve zavjere, radi se samo o nekompetentnim uholjebima, koji jedino kaj znaju je gledat kaj rade ovi na “zapadu” i onda to prepisivat kod nas. A bira ih manjina istih takvih uhljeba i onda se čudimo zakaj stožer nezna statistiku i zakaj jedino kaj znaju je “identificirati, locirati, …

   Nekompetentni uhljebi, a ne zavjerenici.

   Kakav Bil Gejc! Bil Gejc hoće kontrolirat i upravljat ljudskim resursima na globalnoj razini? Daj malo usporite (nisam vjerovo da ću ja, linuxaš, ikad napisat nekaj ovakvo).

   Ak su uhljebima prolazi nekompetentnost, ne moramo se i mi prepustit intelekualnoj ljenosti da posežemo za sexy razlozima (globalistička tajna zavjera je više “sexy” nego nekompetentni uhljebi i birači koji ne izlaze na izbore).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *