Hrvatski svjetski sabor

DRUŠTVENE TEME

Niko Soljak

HRVATSKI SVJETSKI SABOR
Broj: 01-11-63/2020.

 1. listopada 2020. Godine PROGRAM NARODNIH ZASTUPNIKA

ZA BUDUĆNOST NAŠE HRVATSKE, ODGOVORNA JE SVAKA I ODGOVORAN JE SVAKI PRIPADNIK HRVATSKOG NARODA I TO:

PROPORCIONALNO SVOM ZNANJU, SPOSOBNOSTIMA I MOGUĆNOSTIMA

NAROD NAŠE HRVATSKE BIRA:

Narodne zastupnike ili partitokratske zastupnike.

Narodne zastupnike bira narod, a oni odgovaraju narodu i narod ih opoziva.

Partitokratske zastupnike: bira narod, a oni odgovaraju predsjedniku stranke; predsjednik stranke ih postavlja i opoziva. Odgovaraju predsjedniku stranke a predsjednik stranke ne odgovara nikomu. On praktično odgovara samome sebi.

Osnovni problem u Republici Hrvatskoj je sustav vladavine koji podržavaju HDZ i SDP i druge stranke, jer sustav služi partijama a ne narodu. Narod treba izabrati NARODNE ZASTUPNIKE koje će narod putem izravne-direktne demokracije moći izabrati. Ako bude sreće da narod to prepozna, onda će doći do promjene partitokratskog nenarodnog sustava vladavine u RH i on će biti zamijenjen izravnim-direktnim narodnim demokratskim sustavom vladavine u kojem narod izravno bira svoje predstavnike s pravom izbora i opoziva. Tek tada će prestati podjele Hrvatskog naroda koje se sistematski hrane, bilo od HDZ-a ili od SDP-a, kao i od drugih stranaka i pojedinaca koji etiketiraju ljude na lijeve i desne, na nacionalne i nenacionalne. Hrvatski Svjetski Sabor u suradnji je sa hrvatskim znanstvenicima, stručnjacima raznih zanimanja i drugih građana koji razmišljaju o Hrvatskom narodu i Državi Hrvatskoj,

          - 2 -

jer dosadašnje stranke na vlasti nisu zadovoljile njihova očekivanja. Istinski časni, moralni hrvatski domoljubi ne priznaju nikakve podjele Hrvatskog naroda osim na: moralne i nemoralne, poštene i nepoštene, domoljube i ne domoljube, nacionalno svjesne i nacionalno nesvjesne, na dobronamjerne i na zlonamjerne na dobre i zločeste, te na osobe s ljubavlju i osobe s mržnjom.
Polazeći od Božje milosti, Bog je svakom čovjeku dao dobrotu. U svakom čovjeku tražimo dobro s nadom da ćemo dobro i naći. Na tim temeljima pokrenut je program izlaska na parlamentarne izbore NARODNIH ZASTUPNIKA i to u svim izbornim jedinicama. Zajednički moramo osigurati uvjete da moralni i pošteni domoljubi, te nacionalno svjesne, dobronamjerne i dobre osobe budu na listama u svih jedanaest izbornih jedinca, kako bi zajednički s Dijasporom učinili sve što je u našoj moći da te osobe Hrvatski Narod izabere kao svoje narodne poslanike. A svi oni koji budu na listi, moraju prihvatiti politički i gospodarski program i ugovorom se obvezati da će isti provesti u djelo.

Video sa skupa u Zagrebu 15. 3. 2018.

Stoga Vas molimo da u Vašoj izbornoj jedinici, po mogućnosti i u drugim izbornim jedinicama, pomognete i predložite nam ljude u koje imate povjerenja, te da se Vi sami prihvatite odgovornosti za sve zahtjevne funkcije i budete istinski narodni zastupnik iz Vaše izborbe jedinice. Imajući u vidu dosadašnje Vaše domoljubne aktivnosti, računamo na Vas te vjerujemo da ćemo zajednički pronaći put kako bi program Hrvatskog Svjetskog Sabora uspješno realizirali.
U koordinaciji Hrvatskog Svjetskog Sabora i zajednički sa udrugama i strankama, koje su prihvatile politički i gospodarske programe, (djela Hrvatskih znanstvenika), organiziraju se časni pripadnici Hrvatskog Naroda iz Hrvatske i Svijeta, kako bi zajednički kao Narodni kandidati štitili i zaštitili hrvatske nacionalne interese i
Hrvatskom Narodu osigurali blagostanje u narednih 50 godina. U Hrvatsku uveli smo pravdu i pravičnost. Iznad svega postavili smo sustavnu odgovornost od najnižeg radnog mjesta do predsjednika RH, posebno u državnim službama. Moramo promijeniti partitokratski sustav vladavine u demokratski izravni narodni sustav, te osigurati uvjete da hrvatski, Bogom dati resursi, služe za bolji život svih pripadnika Hrvatskog Naroda. Isto tako moramo osigurati da moralne norme budu osnovno mjerilo vrijednosti Čovjeka. Hrvatska mora biti zemlja blagostanja svih građana koji u njoj žive, bez obzira na njihovu vjersku, nacionalnu ili drugu pripadnost.
Na izbornim listama NARODNI ZASTUPNICI, u svim izbornim jedinicama, bit će osobe koje znaju, mogu i hoće služiti Hrvatskom Narodu, štititi i zaštititi hrvatske nacionalne interese, koji će Hrvatskom Narodu osigurati blagostanje i sretnu budućnost. Putem Hrvatskog Svjetskog Sabora najeminentniji hrvatski stručnjaci iz Hrvatske i svijeta, znanstveno su elaborirali političke i gospodarske programe. Iz rezultata provedenih znanstvenih istraživanja može se utvrditi da će se realizacijom tih programa, u prvoj godini rada nove vlasti RH, otvoriti oko 150.000 novih radnih mjesta, a u sljedećim godinama dodatnih 150.000 novih produktivnih radnih mjesta.

 • 3 –

Istraživački model je pokazao da se očekuje godišnji porast BDP-a od oko 4 do 5 %, a što je značajno više od kamata koje Hrvatska mora plaćati MMF-u za kredite koje je uzela politika kako bi financirala javnu potrošnju i kupovala novi mandat, a koje su na razini od 3,5 % BDP-a. Svako manje godišnje povećavanje BDP-a od ovih zadanih 3,5 % izravno vodi Hrvatsku u dužničko ropstvo i sigurni bankrot. Svjesni smo da je naša Hrvatska jedna od najbogatijih država u EU-u i da raspolaže sa Bogom danim resursima koji omogućavaju blagostanje za najmanje 20 milijuna stanovnika. Svi vidimo da na relativno malom prostoru, u srcu moderne Europe, Hrvatska ima bogate poljoprivredne ravnice, bogate šume, rijeke i pitku vodu koja je veći resurs od nafte. Imamo brojna jezera, najljepše more na svijetu sa više otoka nego sve države EU-a zajedno. To je naše bogatstvo.

Za sadašnjost i budućnost Hrvatskog Naroda i Države Hrvatske odgovoran je svaki pripadnik Hrvatskog Naroda i to: PROPORCIONALNO SVOM ZNANJU, SPOSOBNOSTIMA I MOGUĆNOSTIMA kako bi Hrvatska bila zemlja ljubavi, sreće i blagostanja, kojoj to omogućavaju Bogom dati resursi u kojoj njezinih 4 milijuna stanovnika mogu živjeti od položajne rente a da o drugim bogatstvima i ne govorimo.

Nezavisni stručnjaci-znanstvenici spremni su svoje znanje i sposobnosti uporabiti za dobrobit Hrvatskog Naroda i Države Hrvatske, kako bi, kao što je u športu, Hrvatska gospodarski bila prepoznatljiva država diljem svijeta, a to joj sa svojim programima mogu osigurati:

 •  
 •  
 •  
 •  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *