Hoće li Plenkoviću porasti popularnost nakon vrijeđanja mladih da su pohlepni

DRUŠTVENE TEME

Plenkoviću će izgleda porasti popularnost nakon što je izvređao mlade da su otišli iz države zato jer su pohlepni za novcima.

Počeo je i on sa gafovima kao do nedavno bivša predsjednica. Stigao mu je već i odgovor iz Irske. Odgovor doslovno glasi sotono otišli smo da bi radili. Ovakvo izrugivanje mogla bi ga skupo koštati. Nakon uzastopnih loših izbornih rezultata i njemu se debelo trese stolica a da smo u imalo demokratskoj državi on bi odavno morao otići.

Čovjek mu ja još poručio ne mislimo se vratit dok vi namještavači izbora držite vlast , planiramo se odreći hrvatskog državljanstva i prodat svu svoju imovinu u Hrvatskoj a ne planiramo u doći u Hrvatsku čak ni na godišnji odmor jer nismo glupi da nas se pljačka. Otići ćemo zauvijek iz Hrvatske zbog hdz-a i sdp-a.

To je poruka za one koji žele ćuti a čisto sumnjam da će to dodirnuti plenkovića koji uvijek kaže mogu što hoću on i Bor grupa su nesalomljivi.

Važno je da njegova borg grupa nije pohlepna.

  •  
  •  
  •  
  •  

1 razmišljanje na “Hoće li Plenkoviću porasti popularnost nakon vrijeđanja mladih da su pohlepni

  1. Budala od premijera opijen slavom da radi dobar posao a drzava koju vodi bila najbogatija imala sve sto jednom narodu treba u njemacku sam otisao u 45 godini zivota zatvorio sam farmu muznih kravacod 130 kom obradivao sam 100 ha zemlje 2009 sam blokiran do dana danasnjeg sam u hrvatskoj u blokadi ovdje radim i zivim kao normalan gradanin solidno placen za svoj rad nehodam pognute glave kao u lijepoj nasoj za koju sam i zivot bio spreman dati govna politicka i nehrvatska unistili su zemlju pokrali i obezvrijedili a o plodnoj slavoniji i poljoprivredi da ne govorim jad i bijeda povrat u hr dusa me boli kada se hrvatska spomene ali nazalost u lijepoj nasoj nema zivota za srednji sloj ljudi radnika seljaka i drugih koji zele od svoga rada zivjet zalosno je to da je tako a nakon rata 28 god nemozes normalno zivjetneko ima sve pokrade a vecina nista penzici po kontenjerima ili gladuju i smrzavaju se po stanovima

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *