HDZ-ovi plaćenici naplaćuju domoljublje

DRUŠTVENE TEME

Možda je u ratu bio častan ali ovo što radi u miru nema u sebi ni trunke časti.Hdz -ova udruga branitelja, tražili ste gledajte.

STRUČNJACI ZA KORPORATIVNU SIGURNOST IZMIŠLJOTINA DRŽAVE, STRUČNJACI M.FILIPOVIĆ HEP, JAKOV KITAROVIĆ AD PLASTIK, VLADO ZORIĆ JANAF….= MAFIOKRACIJA !

“Nacional je koncem proteklog tjedna došao u posjed više internih dokumenata Hrvatske elektroprivrede koji otkrivaju dosad nepoznate okolnosti pod kojima je unutar te velike državne tvrtke angažiran HDZ-ov general Miljenko Filipović. Ti dokumenti svjedoče o tomu kako se pod palicom HDZ-a u velikim državnim sustavima provodi eklatantno političko okupiranje osjetljivih funkcija, po svemu sudeći kako bi politički podobni pojedinci utjecali na lukrativne poslovne procese. To se zapasavanje jedne velike državne tvrtke u HEP-ovu slučaju izvelo na način koji sigurno neće pridonijeti popravljanju imidža HDZ-a u javnosti. Više izvora Nacionala iz izvora bliskih HEP-u i Vladi tvrdi da je Filipović u HEP-u angažiran uz gotovo izravan blagoslov premijera Andreja Plenkovića”

ETO,IMAMO ,BRANITELJE HDZ-a,

SAD JOŠ ČEKAMO I ,BRANITELJE SDSS-a,…

On je savjetnik za korporativnu sigurnost.

Tako se naplaćuje domoljublje.

Velimir Bujanec:

GDJE IMA VIŠE UHLJEBA: U tzv. Generalskom zboru ili u HDZ-ovoj zajednici branitelja GŠ?

Ono vrijeme kad ti smeta Škoro, Čipe, Karolina, Bulj a dobri su ti Milošević i domoljub Pupavac

Iako se Miljavčev dio SUBNOR-a ovoga puta nije uvlačio Plen Kim-unu pa je čestiti gradonačelnik Grada heroja, Ivan Penava, ostao pošteđen njihova napada, aktiviran je SUBNOR u samoj partiji, nazovi-zajednica branitelja HDZ-a GŠ. Kako je i o jednima i o drugima već sve rečeno, cijenjenu publiku pitamo: Gdje ima više uhljeba – u tzv. Generalskom zboru ili partijskoj zajednici GŠ?

P.S. Nabolje bi bilo da i Pupovčev SDSS napravi “Zajednicu ‘branitelja’ Goran Hadžić” i da se odmah spoje s HDZ-ovom zajednicom GŠ. Skupštinu “prisajedinjenja” mogli bi napraviti u Vukovaru, samo se prije toga moraju dogovoriti tko ga je branio, a tko napadao…

Što vrijeme više odmiče Republika Hrvatska sve više sliči na SR Hrvatsku…u političkom, društvenom, kulturnom, ekonomskom i svakom drugom pogledu….iskrice poduzetništva, političke osviještenosti, razvoja hrvatske kulture i otkrivanja javnosti kulturnog blaga koje smo naslijedili , promišljanja o potrebi povezivanja globalne Hrvatske, kako iz demografskih tako i razvojnih razloga egzistira na rubovima društva, u medijskoj ilegali zahvaljujući pojedincima, a ne sustavu….sustav gasi Hrvatsku tako temeljito i sustavno da ne može biti slučajno.

Nažalost skrivaju se iza stvoritelja hrvatske države a provode SANU programe. Interesantno kako uvjek nadu zaslužne ljude iza kojih se uspješno skrivaju.Zašto Miljevac puše u diple Plenkovićeve? Zato što mu je firma propala i što je ostalo dosta duga za vratit državi a brzo dolazi i zastara!

jesu li ti Hdz branitelji samo branili Hdz u Domovinskon ratu ili sve nas Hrvatske gradane???? Ako su samo branili Hdz bilo bi pošteno da ih Hdz plača, a ne Hrvatski narod.Oni su “branitelji” u sluzbi najveceg HRVATSKOG veleizdajnika zadnjih 5 godina, predsjednika jedine stranke sa zločinaćkim nakanama, HDZ-a! Utjeha nam svima moze biti što su se samo pojedini Branitelji prodali za judine skude! Svo prokletstvo koje im donosi taj “sporki papir” osjetit će vrlo brzo, narod im ovo NEĆE oprostiti!

Napadaju G.Penavu da bi se ulizivali Plenkoviću. Sami uhljebi, Hrvatska im je na zadnjem mjestu.

STRUČNJACI ZA KORPORATIVNU SIGURNOST IZMIŠLJOTINA DRŽAVE, STRUČNJACI M.FILIPOVIĆ HEP, JAKOV KITAROVIĆ AD PLASTIK, VLADO ZORIĆ JANAF….= MAFIOKRACIJA !

  •  
  •  
  •  
  •  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *