Evropu će skupo koštati politička korektnost

DRUŠTVENE TEME

MIRNA MAJIĆ
Europljani su toliko ogrezli u političkoj korektnosti da islamski terorizam ne mogu nazvati ni pravim imenom!
Svatko tko pročita stavove globalističke “nove elite” diljem Europe o Donaldu Trumpu, šokirat će se kad shvati koliko su današnji Europljani bolesni, glupi, sebični, bezbožni, neuki, nemoćni i beznadno slijepi.

Sulude imigracijske politike Vatikana, Njemačke i drugih europskih zemalja rezultirale su tisućama zločina, napada, nereda, silovanja i ubojstava od strane Bliskog Istoka i Afrikanaca. Umjesto da priznaju grešku na svom putu, euro-elitisti se udvostručuju, na isti arogantni i bezobrazni način kao alt-ljevičari u Sjedinjenim Državama. Grijeh ima mnogo alata, ali laž je ručica koja im svima odgovara. Ljevičari su patološki lažljivci, čije zlo je rođeno njihovom neobuzdanom, ponosnom arogancijom. Oni su toliko pametniji od bilo koga drugog, da ne bi mogli ni u čemu pogriješiti. Oholost je izvorni grijeh. Komunisti su izgladnjivali i poklali desetke milijuna ljudi. Muslimanski teroristi ubili su tisućei i tisuće ljudi , a liberali promoviraju pobačj desetaka tisuća nevinih, nerođenih beba i divljački kriminal od strane crne mladeži kojim opravdavaju mnoge svoje postupke kako bi ispravili “rasizam”, a koji u stvari proizlazi iz umova njihovih liberalnih rukovoditelja.

Islam je prema kršćanstvu, pa čak i budizmu, toliko superioran jer je dosljedniji i puno se više pretvara da kvazi postavlja još bliže granice, a još teže sankcionira neistomišljenike. Liberalizam je dugoročno koban za takve sustave, zbog čega je kršćanstvo postalo toliko slabo. Takvi sustavi ne rade bez trajne indoktrinacije od najranije dobi i strogog kažnjavanja onih koji odstupaju. To je znao čak i Mojsije, (bilo povijesni bilo čisto književni), vidi Izlazak 32, mit o zlatnom teletu, posebno stihove 25 do 29:

“Kad Mojsije vidje, da je narod tako razuzdan bio, jer mu je Aron bio popustio uzde na zloradost neprijatelja njihovih.
Stade Mojsije na vrata tabora i povika: “Tko je za Gospoda, ovamo k meni.” Tada se skupiše oko njega svi sinovi Levijevi.
Njima reče: “Ovako veli Gospod, Bog Izraelov: “Svaki neka pripaše svoj mač uz bedro svoje. Prođite kroz tabor od jednih vrata do drugih, svaki neka ubije brata svojega, prijatelja svojega i rođaka svojega.”
Sinovi Levijevi učiniše po zapovijedi Mojsijevoj, i pogibe naroda u taj dan oko tri tisuće ljudi.
Tada reče Mojsije: “Napunite danas sebi ruke za Gospoda, jer se je svaki borio proti sinu svojemu i proti bratu svojemu; zato neka budete danas blagoslovljeni.”

Hrabrost je moralna vrlina.
Junak je netko tko ne bježi od neprijatelja , čak i ako je neprijatelj vrlo opasan. Tko ne izbjegava potrebnu borbu, već se suočava s njom. Tko se suoči s neprijateljem licem u lice, prihvaća izazov i dokazuje se u njemu.

Moguće jedino što će spasiti Europu od zavođenja islama je Vladimir Putin.
Možda će se Trump dogovoriti s Putinom:
“Ponovno ću učiniti Ameriku velikom, TI Europu opet sjajnom” !!!

  •  
  •  
  •  
  •  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *