“Dosta je bilo prevara i bezobzirnog gaženja ljudskih vrijednosti bez odgovornosti”!

DRUŠTVENE TEME

To nam je poručio Danijel Bezuk.

Kratko ali jasno !!!!

Oni koji su nas doveli u ovu situaciju sada samo razmišljaju u interesu zaštite svojih lopovskih guzica i
htjeli su zatvoriti povjesnu jezgru Zagreba? Neka se oni odsele, na Goli otok recimo, tamo će biti zaštićeni, izolirani i neka u miru razmišljaju o pljački naroda, o svojim BORG zločinima…

Nacionalnu sigurnost su kompromitirali;
Korumpirani vlastodršci, pseudodemokratski uzurpatori,
nelegalni inkvizicijski HDZ stožer,
svakodnevno kršenje ljudskih, građanskih, socijalnih i egzistencijalnih prava,
politika klubova i bordela,
hipokrizija i posvemašnji nemoral ,
nepostojanje i odbijanje političke odgovornosti,
despotski premijer koji stavlja u bezizlaznu situaciju na tisuće ljudi,
sustavno osiromašivanje građana, ovrhe, blokade…
VI STE PLENKOVIĆU , NAJODGOVORNIJA OSOBA ZA OVAKVU SITUACIJU.

“PUCANJ ZA PRAVDU !!!

Ovo dijete koje se jutros ubilo nije se ubilo zato što što se htjelo ubiti već zato, što u ovoj zemlji zbog NEPRAVDE i silnih lopovluka nije moglo ŽIVJETI !!!

Kad mi odrasli poruku tog djeteta budemo shvatili možda će za neku drugu djecu biti prekasno !!!

S toga, mi odrasli, a pogotovo vladajući, njihovi glasaći i mediji zapitajmo se;

što smo mi kao narod za bolje svih nas pa tako i za našu mladost dobro i korisno osim (hrvatske šutnje) napravili ???

Policija kuću pokojnog dečka pretražuje, mediji tu istu kuću sa svih strana snimaju kao da je dečko najveći terorista bio ali, na taj pucanj nitko od njih ne gleda kao na pucanj očajnog dečka koji u ovom nepravednom društvu više nije mogao živjeti i sve te NEPRAVDE mirno gledati !!!

Političarima je sada jedina briga kako Markov trg zaštititi kako bi svoje guz*ce sačuvali ali, ne boli ih duša što je nevin policajac nastradao i što se jedan mladi život zbog njihove političke prostitucije ugasio dapaće !!!

Sada će im svi za ovaj nemili događaj biti krivi samo ne i oni jer, u ovoj zemlji politička odgovornost ne postoji !!!

Još će Plenki živi zid oko Trga Svetog Marka od policajaca napraviti jer, boli njega ona stvar hoće li netko od njih na dužnosti poginuti ili nastradati jer, njemu je samo bitno da njegova gu*ica ne nastrada a sve ostalo je sporedno !!!

Sada su svi pametnjakovići i nema toga što političari i plačeni mediji neće izvlačiti kako bi tog dečka i njegovu obitelj još više ocrnili i ponizili !!!

Ali, kad se o četnicima radi i kada oni okolo na sve strane pucaju tada im se kuće ne pretresaju niti ih mediji snimaju što je i više nego poražavajuće, odvratno i žalosno !!!

Da se razumijemo, nisam za ovakav način rješavanja problema međutim, kad se um zacrni tad nema trezvenog razmišljanja i upravo zbog zamraćenja uma do takvih situacija dolazi !!!

Samo, bojim se, da je ovo tek početak onog što nam sljedi zbog dugogodišnje šutnje naroda koji ništa nije poduzimao niti poduzima kako bi se sa izdajama i nepravdama prestalo !!!

Po meni, ova Vlada pod hitno u kompletu sa svojim partnerima ostavke mora podnjeti jer njihova prostitucija već odavno mlade živote uzima !!!

A ovaj jutrošnji pucanj javno je odjeknuo samo zato jer se javno i dogodio a svi ostali pucnjevi do sada koji su isto tako mlade živote odnjeli samo su u njihovim kućama odzvanjali i to je tragedija kad znamo, da je suicid kod mlade populacije u porastu ali, o tome se u ovoj zemlji šuti !!!

Ranjenom policajcu brz i uspješan oporavak do potpung ozdravljenja želim !!!

A ti drago djete, U MIRU BOŽJEM POČIVAJ

Ivanka Bušljeta

  • 37
  •  
  •  
  •  
    37
    Shares

2 razmišljanja na ““Dosta je bilo prevara i bezobzirnog gaženja ljudskih vrijednosti bez odgovornosti”!

  1. “Ranjeni policajac bio je član sindikata, a mladić nije pucao iz osobnog motiva! Prijetila mu je deložacija, a cilj su bili Sabor i Vlada! Htio je poslati poruku da je nezadovoljan, ubio se blizu srpskog veleposlanstva u Zagrebu!“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *