Da li je zakonita odluka o nošenju maski

DRUŠTVENE TEME

Karolina Vidović Krišto

Portal Zagreb info: „Nezavisna zastupnica Karolina Vidović Krišto, bit će primorana, kao i svi ostali zastupnici u Saboru nositi masku.
Naime, s obzirom da je Karolina Vodović Krišto uporno odbijala nositi masku u Saboru, zbog nje je sazvano Predsjedništvo Sabora kako bi donijeli odluku o obveznom nošenju maski.
Vidović Krišto je i prije donošenja odluke rekla kako je legalist, te kako će, u slučaju da bude donesena takva odluka, istu ipoštovati, te provoditi, no skrenula je pažnju na nešto drugo.

Naime, Vidović Krišto je čini se u pravu kad kaže da odluke u Saboru ne bi trebale biti donošene zbog nekog zastupnika, poput ove o nošenju maski, već kako bi se trebala čuti i druga, znanstvena strana, struka, ona koja se baš i ne slaže sa svim odlukama i preporukama koje donosi Nacionalni stožer, a sad i Predsjedništvo Sabora, skrenuvši pažnju na to kako bi se odluke i preporuke trebale preispitivati i uspoređivati, a ne slijepo slušati samo jedan dio struke.“

Podsjetila je da je ranije na saborskoj sjednici nakon upozorenja Jandrokovića da mora nositi maku, tražila odgovor zašto, ako je riječ samo o preporuci.

“Odgovorio mi je zato što svi nose, što je prilično gadan argument. Tako su počeli svi totalitarni režimi. Svi to rade, radi i ti”, kazala je Vidović Krišto.

  • 97
  •  
  •  
  •  
    97
    Shares

2 razmišljanja na “Da li je zakonita odluka o nošenju maski

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *