Cijelu je Hrvatsku prije četiri dana oduševila 23-godišnja Kninjanka Matea Jelić

DRUŠTVENE TEME

Cijelu je Hrvatsku prije četiri dana oduševila 23-godišnja Kninjanka Matea Jelić. A sada će ovoj zlatnoj sportašici Hrvatska iskazati zahvalnost dočecima u Zagrebu, Kninu i Splitu. Otkrila je kako se osjeća.

“Samo sam radila ono što uvijek radim – uživala u onome što radim. Nisam htjela na sebe staviti neki pritisak koji je nepotreban. Ja imam najveća očekivanja od sebe i znala sam koliko vrijedim, a znao je i trener i skupa smo korak po korak došli do olimpijskog sna, istaknula je”.

Nakon što je Matea za jedan medij navela kako joj je za 5. kolovoza najdraže otići u Knin na Tvrđavu, zadobila je ružne komentare. Normalno je što je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti poseban ovaj Kninjanki.

Osvrnula se i na ružne komentare. “Ja sam rođena Hrvatica i bit ću Hrvatica do smrti. Toga se ne sramim, ponosim se time. Naučila sam da ljude ne treba dijeliti po ničemu. Putujem cijelim svijetom i svi su mi jednaki. Ja ljude dijelim samo na dobre i loše. Ti ljudi koji loše komentiraju su loši ljudi. Koliko god mi je teško, ne obazirem se na te komentare i nađem ljubav u svim ostalima koji su uz mene, rekla je naša zlatna olimpijka.

  • 2
  •  
  •  
  •  
    2
    Shares

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *