BUDITE ČLAN HDZ-a I IMAT ĆETE KORONU KADA VAMA ODGOVARA

DRUŠTVENE TEME

Capak odlučuje tko će i kada biti zarazan? Nije bio zadovoljan odlukom o obveznoj samoizolaciji Hrebaka, pa je dao mišljenje kako “zastupnik nije i neće biti zarazan sljedećih 36 do 48 sati”?! HDZ sam bira kad ćete biti zaraženi. Kad njima treba ruka za većinu i mrtvi se dižu.

Prvi državni epidemiolog Krunoslav Capak zapravo je spasio Plenkovićevu većinu u Saboru, a Hrebak čak nije nosio ni masku dok je govorio u Saboru. Po prvotnoj odluci nadležne epidemiologinje Hrebak je trebao biti u obveznoj samoizolaciji. Još jedno nevjerojatno objašnjenje Capaka: “U sljedećih 36-48 sati gospodin Hrebak nije i neće biti zarazan, a ako neće biti u samoizolaciji, potrebno je da nosi masku”.
Pljuje li Capak svima u lice ovakvim odlukama? Kada je čovjek prije nekih mjesec dana iz samoizolacije otišao bacit gnoj na vlastitu livadu proglašen je bio teroristom. Naravno naplaćena mu je i velika kazna. Kako se samo besramno igraju našim životima. Slično je i Plenkovićev susret sa zaraženim Đokovićem proglašen bezopasnim i bez kontaktnim. Toliko je upitnika na koje Vlada ni ne pomišlja odgovoriti a ti se narode snalazi. Jedno od najvećih pitanja je koriste li nam maskice?

Ili možda da preformuliram pitanje, kome koristi prodaja maskica?

Što je najgore ni na jednoj maskici nema deklaracija. To je to novo normalno.

Tako je čovjek koji je spasio susjedinu mačku od potresa, spasio i Plenkovićevu vladu.

Komentar Željka Sačića:Uzas..nedostojno, strahovito neodgovorno i bolesno, diskriminatorno ponasanje od g. Capaka i g.Bozinovica….Evidentna je to povreda ustavnog nacela o jednakosti nasih gradana…Osim toga , slijedom njihova” tumacenja” i ucinjenog ,Hrvatski sabor treba hitno, općom amnestijom ponistiti sve represivne ucinke ,dosad izrecene sankcije, prema svakoj osobi koja je “kao”preksila izecenu joj epidemiolosku “mjeru samoizolacije”..i zbog toga platila novcanu kaznu od cak 8000,00 kuna’,(uz obestecenje i obracunom pripadajucih im kamata),jer sada vidimo da su to bile potpuno nepotrebne, nesvrsishodne ,iskljucivo protuzakonite represivne i neustavne mjere najgrubljeg ogranicenja slobode kretanja nasih gradana( vidi recentno tumacenje DIPa, Min.prosvjete , u vezi mature .otvaranja granica prema BiH i Srbiji,CG..i dr ..medunarodni kamionski promet…)

  • 165
  •  
  •  
  •  
    165
    Shares

2 razmišljanja na “BUDITE ČLAN HDZ-a I IMAT ĆETE KORONU KADA VAMA ODGOVARA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *