BORG Grupa neće generalu Čermaku uzeti sve već samo Marinu Zadar

DRUŠTVENE TEME

Država čitaj borg grupa uzima generalu Čermaku Marinu u Zadru.

Podsjetit da je Čermakov CRODUX iz Dubrovačke banke izvukao 102 milijuna 377 tisuća kuna, 29 milijuna (tadašnjih) njemačkih maraka, 16 milijuna 250 tisuća američkih dolara, i to do 31. prosinca 1997. Kasnijom prodajom CRODUX-a Čermak je uspio izbjeći policijsku i istragu Ministarstva financija nad ovim sumnjivim financijskih operacijama, iako nikada nije do kraja razjašnjeno je li Čermak uistinu prodao svoje naftno poduzeće ili se radilo o fiktivnim ugovorima i prikrivanju vlasništva.

Na žalost svi znamo jako puno toga, iako ničemu ne koristi. Zadar je kompletno u rukama albanske narkomafije i Turaka. Oni istiskuju čak i domaći narkomilje i ostale kriminalce. To se ne događa sami u Zadru nego u cijeloj Dalmaciji. Uz Kalmetu je tu dakako i Karamarko, a Bulen Ecevit je bio predsjednik Radničke partije Turske i 4 puta predsjednik turske Vlade 70tih, a bio je i u Beogradu kod Tita. Cem Ecevit njegov sin i financijski direktor Dogus grupe u Hrvatskoj oženio je Dinu Lončar nečakinju Budimira Lončara. Branko Roglić je taj koji pomože Buraku Baykanu, vlasniku Dogus grupe u Hrvatskoj dovršiti uspješno preuzimanje i kupovinu ACI-ja ,avvjenčani je kum Burukove supruge itd. itd.

U Hrvatskoj je svakoj Mafiji dobro.

Trgovački sud u Zadru još je u siječnju ove godine donio presudu prema kojoj zadarskoj tvrtki Tankerkomerc nalaže da u roku od dva tjedna državi vrati Marinu Zadar, i to tako da je preda Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture.

Nacional je ekskluzivno došao do presude koja nije bila poznata javnosti, kao ni činjenica da se Tankerkomerc koji je u vlasništvu tvrtke Crodux Derivati Dva generala Ivana Čermaka, na presudu oglušio i nije izvršio naloženo. U presudi stoji da je Tankerkomerc dužan vratiti državi sve zemljišne čestice, njih sedam, te dio morskog akvatorija koji zauzima marina, odnosno u granicama koje odgovaraju pravomoćnom rješenju Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture iz prosinca 2013.

  •  
  •  
  •  
  •  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *