Bog, je ljudima dao razum: taj dar od Boga, iskoristimo, i pomozimo našoj domovini, sami sebi, i svojoj djeci: odluka je u našim rukama!

DRUŠTVENE TEME
Tomo Bilogrivić

ŠKORO.. DP.. ŠKORO.. DP..

MOLIM SVE I MALO RAZUMNE STANOVNIKE OVE NAŠE JEDINE DOMOVINE DA PROČITAJU SOCIJALNU ANAMNEZU I SAMI POSTAVE DIJAGNOZU, ne ishitrenu prespavajte ponovo pročitajte i donesite svoj stav , dijagnozu i na izborima 05.07. dajte pravovaljani lijek.

STRAH OD KOALICIJE

Za ovu objavu, kriv je Miroslav Škoro: svojim izlaganjem danas, gospodine Škoro, natjerali ste me da natjeram nard na razmišljanje.
Na portalu INDEXHR, pojavio se članak, u kome se govori, o Domovinskom pokretu, i naravno, i neizostavno o Miroslavu Škori. U diskusiji na istom portalu, pojavila se svojim postom, BOŽICA SOKOL, koja kaže: “Glas za Škoru, je glas za Hdz, svi koji budete zaokružili Škoru, zaokružili ste Hdz”!

Odkud toliko straha i nesigurnosti u narodu? U svom današnjem obraćanju javnosti, dan pred izbornu šutnju, Miroslav Škoro, dao je jasne smjernice, koalicije: hoće li u toj koaliciji biti Hdz, ili netko drugi, to ćemo vidjeti.

No, ono, čega se narod boji, jest ostanak iste ove situacije, koju sad imamo, a nosioci te situacije su Hdzovci, i njihovi nastupi.

Hdz, je zaradio što? Plenković, Bačić, Jandroković, Anušić, su svojim radom zaradili što? Koliko su puta uzeli motiku, pa okopali vinograd, povezali lozu, ili pokidali zaperke?
Šta je zaperak, znaju li uopće: čisto sumljam!
Jesu li uzeli koji instrument, pa zasvirali, taman i za plaću? Jesu: samo su drugi plesali, kako su oni svirali, no, za to su im i platili: to plesanje uz svirku, koja nije bila usklađena: svirali su krivi instrumenti, jedan u molu, drugi u duru, a treći samo sa povisilicama: ta tri zvuka kad se sjedine, paraju uši, a na tu je glazbu, teških nota, narod plesao.

Hdz, Sdp, = STRAH OD REFORMI! A MAJKA svih reformi, je IZBORNI ZAKON, i te se reforme boje: boje se i ovršnog zakona, onog, koji bi išao u prilog narodu, boje se koalicije DOMOVINSKOG POKRETA I HRVATSKOG NARODA, jer Škoro bi pitao narod, želi li euro, želi li ovrhe, ovakve kakve jesu, želi li izborni zakon, koji namješta izbore!

Božica Sokol, boji se: boji se Hdza, boji se Sdpa, i svakog onog, tko bi koalirao snjima: a zašto je tome tako? Očito je, da žena vidi u kom smjeru ide država, vidi, da mladost odlazi, jer ako misli Hrvatski, odmah je Ustaška, neide u prilog nekom koalicijskom partneru, koji traži saveznike u agresorskoj državi, ako svoje voli, onda je Ustaša također, jer negira neki novi poredak, samo njima znan, ako spominje branitelje, odmah se postavlja pitanje, gdje je bio 1991, i to ga postavljaju oni, koji su pili i jeli po Briselskim restoranima, dok je nacija plakala za Sinišom i Branimirom!

Božica misli, da će se u jesen teško živjeti, jer će evo Škoro, koji je pokupio Ustaše, kako kaže Ivan Mrvica, koalirati s nekim, tko će i dalje uništavati sve: sa Ustašama, sa Hdzom:
Ivane, Božice: Domovinski pokret, je pokret, pokret za narod: pa i da koalira, koalirat će sa narodom, za narod!

Miroslav Škoro, jasno je rekao: “Ništa neće biti isto”!, s koalicijom ili bez nje! No, da tog straha nebi bilo, mi možemo pomoći: mi Hrvati, evo nek smo i Ustaše, možemo dati glas onoj opciji, koja nudi promjene:
Koja nudi rad, koja nudi proizvodnju, koja nudi investicije, investicije iz dijaspore, koje su dosad gušene pustom birokracijom,
Poljoprivredu, kao jednu od glavnih privrednih grana, poljoprivredu bez afera, kokoški Hrvatica koje žive u štalama, roštiljanama, i tko zna gdje,
Proizvodnju, iz koje novac ne odlazi u najmove mercedesa koje podpisuju roditelji ministara, a najmodavci su poduzetnici donatori!
Na žalost, to je Hdz! Hdz, koji ide na pobjedu: sigurran, bahat, jak, osokoljen aferama, osokoljen dogovorima sa svjetskim moćnicima, osokoljen obećanjima o pustim milijardama!

Škoro vjeruje: vjeruje u narod, vjeruje u sustav, u kome se najprije nešto mora zaradit, da bi se potrošilo, vjeruje u Hrvatsku, koja pripada Hrvatima!

Zato, narode: pročitajte ovo, i razmislite: što je bolje, za našu djecu: kokoške koje žive u roštiljanama, štalama ili vilama,
Mercedesi koji se iznajmljuju roditeljima moćnih, pijane kume Marijane,
Ili, na drugoj strani, rad, investicije, povrat Hrvatskog novca, za potrebe naroda,
Poljoprivredna proizvodnja, i uživanje na plažama Jadrana, ali jednako dostupno svima, a ne samo njima!

Zar vam nebi bilo lijepo vidjeti sretne umirovljenike kako ispijaju svoje kave po kafićima u nedeljna jutra, sretne obitelji, koje na okupu odlaze na misu, a poslije mise pojesti nešto što im nije skupo, što si mogu priuštiti,
Roditelje, kako sinove žene i kćeri udaju, na svom, u svojoj zemlji, gdje svi mogu približno jednako živjeti,
Autobuse koji voze omladinu na izlete, a ne u Irsku i Njemačku,
Majke, koje su godinama tražile kosti svoje djece, kako svijeće pale na njihovim počivalištima,
Zemlju, koju obrađuju mladi, inžinjeri, poljoprivrede, koji će stečeno znanje ostaviti u svojoj zemlji, na svojoj grudi, biti plaćeni za svoj rad, i od svog rada, hraniti svoj narod!
Za sve to, treba nam podpora: treba nam HRVATSKI NAROD, GLAS I BILO HRVATSKOG NARODA!

ŠKORO JE MORALNI LIK KOJI JE JASNO REKAO JA KOALIRAM SAMO SA HRVATSKIM NARODOM kako bi HRVATSKU VRATIO HRVATIMA.

SVI, vi, koji ste na listama Domovinskog pokreta, nakon pobjede, otiđite: dođite u svako selo, u svaki grad, i zovite narod: nemojte sjedit u foteljama, i ispijati jeftine kave po saborskim kafićima:
Pitajte narod, što treba, što ga muči, što želi, i predlažite, živite sa narodom!

Za ovo, treba mobilizirati Stipu Mlinarića, kojeg ovim putem pozivam:”stipe, dođite, narod Vas treba, dođite, jer narod je nezadovoljan”!
Nakon pobjede, onako, kako ste u rat išli, puškom, srcem dođite u svako selo, i razgovarajte, pokažite volju, za rad, za stvaranje: za novu Hrvatsku, u kojoj više ništa nesmije biti isto!

Zato, narode, da odagnate strah Božici Sokol, da ne misli o koaliciji koje se boji, izađimo svi na izbore, i omogućimo da se ne dogode nikakve koalicije, niskim: tada ćemo pokrenuti Hrvatsku, očuvati našu zemlju, da ne postane tuđa, vratiti našu mladost, koja plače za majkama svake noći u tuđini!

Nedelja, ova sveta, prilika je za Hrvatsku, koja zove: zove narod u pomoć, traži izbavljenje, traži mladost, rad, i proizvodnju, ne želi nepravdu i roditelje koji kopaju po kontejnerima, i prodaju plastične boce za koru kruha!

Bog, je ljudima dao razum: taj dar od Boga, iskoristimo, i pomozimo našoj domovini, sami sebi, i svojoj djeci: odluka je u našim rukama!

Živio DOMOVINSKI POKRET, HRVATSKI NAROD ŽIVJELA NEDELJA!

  • 42
  •  
  •  
  •  
    42
    Shares

2 razmišljanja na “Bog, je ljudima dao razum: taj dar od Boga, iskoristimo, i pomozimo našoj domovini, sami sebi, i svojoj djeci: odluka je u našim rukama!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *