Bahaćenje, krađa, lopovluk to je kratki opis hrvatskih vlasti

DRUŠTVENE TEME

Trebaju nam maskice za zaštitu od Hrvatske vlasti .

HDZ je kao i uvijek vrući krumpir prebacio drugima u ruke, u tome već ima praksu… Na kraju će se ekipa fizički obračunavati sa šoferima umjesto da gnjev preusmjeri prema Stožeru i HDZ-u na izborima. Neko je kupio veliku količinu maski ili dobio iz donacije pa sad te maske treba i unovćiti.

Zanimljivo je to piše na kutiji za maske. U upozorenju piše da maske ne štite od virusa kovid 19. Piše i da ste sami odgovorni za svoju zaštitu.

Stožer je upravo najavio prisilu nošenja maski u svim javnim prostorima – tko to bude protiv vlastite volje poslušao nije normalan. Najbolji primjer nošenja maskice nam je osobno Andrej Plenković.

Na susretu sa Đokovićem iz dalekog se vidjelo kako nosi maskicu po preporuci svojeg stožera. Ali to je on Koji se ničeg ne pridržava pa ni razmaka, pa ni maskica i bilo čega drugog. On i spot za HDZ o promjeni materijal snima voziti se u autu bez da koristi sigurnosni pojas. On to tako radi samo zato da bi se vidjelo da on nije obični smrtnik, on može što hoće. I dok su ljude proglašavali bio teroristima jel nisu strogo držali mjere samo izolacije, on nakon sastanaka sa Corona pozitivnim ljudima ni ne pomišlja da ode u samo izolaciju.

Hrvatska će ove godine imati najveći pad, sljedeće godine najslabiji rast, te će iz ove krize izaći s najvećim javnim dugom, u usporedbi sa zemljama srednje i istočne Europe. Proizlazi to iz podataka objavljenim u najnovijem izdanju kvartalnih analiza Raiffeisen banke. Time se nastavlja višedesetljetni trend zaostajanja za usporedivim zemljama Europske unije, poput Češke ili Slovačke, i “cementira” se pozicija Hrvatske kao jedne od najsiromašnijih zemalja članica. Ako se zna da hrvatskom upravlja HDZ i SDP Još nam je ta zadnja pozicija i dobra. Teško da ćemo mirnim putem tu bandu maknuti s vlasti. Na očigled kradu bez imalo srama.

Upravo sam doručkovao rba zadruge i tajne račune.
Za ručak če biti ponovno rba zadruge
A večeru preskačem.

Dok ja doručkujem rba zadruge mnogi drugi doručkuju ovrhe kredite u franku i kreditne urede. Nema gladi osim ovih na vlasti, njima koliko god otmu nije dovoljno.

Izvrsna analiza Tihomira Dujmovića kako su nam Srbi upropastili turističku sezonu koja se počela oporavljati .Zakazali su svi : Stožer , Vlada , Teniski savez i konačno zadarski političari .Najtupaviji su ispali Ivanišević i Rađa . Sve to je moguće jer nekim Hrvatima još uvijek klecaju koljena pred srpskim zvijezdama .I nije samo Đoković u pitanju .Sramota i blamaža svjetskih razmjera i nesagledive štete , na žalost.

Novo ‘normalno’:
jako je pozitivno kad ste ‘negativni’,
a vrlo negativno kad ste ‘pozitivni’

kroz kroz ovih par slika kome nije pao mrak na oči može si ovu maskicu umjesto na nos staviti na oči da malo odmori.

Sve ovo je Hrvatski narod izabrao postavio i podržao.

  • 37
  •  
  •  
  •  
    37
    Shares

9 razmišljanja na “Bahaćenje, krađa, lopovluk to je kratki opis hrvatskih vlasti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *