Američke igre prijestolja su u punom pogonu

DRUŠTVENE TEME

Mirna Majić

Kina je kupila i platila Joea Bidena i cijelu njegovu obitelj

Čak i ako Joe Biden shvati smrtnu prijetnju koju kineska komunistička partija predstavlja za Ameriku, preduboko je da izvuče sebe i svoju obitelj.

U klasičnom filmu Mandžurijski kandidat američkom ratnom zarobljeniku kineska Komunistička partija ispire mozak kako bi postao nesvjesni ubojica antikomunističkog predsjedničkog kandidata.

Prepustite se Hollywoodu da sve senzacionalizira.

Iako je Kineska komunistička partija majstor u ispiranju mozga i zasigurno nije nesklon atentatima, ona već dugo slijedi jednostavniji scenarij što se tiče američkih političara. Preferirana smicalica je da partijski operativci nude članovima uže obitelji obitelji posao. Očekuje se da će paterfamilije tada ići na liniju Pekinga.

Obojici predsjednički kandidata za 2020. godinu ponuđena su takojedva zamaskirani mito. Zetu jednog kandidata ponuđeno je pola milijarde dolara “ulaganja” u tvrtku za nekretnine njegove obitelji. Jared Kushner – prepoznavši primanje mita -odbio je operativno pakiranje KPK-a. Sin drugog kandidata prihvatio je “investiciju” od 1,5 milijardi dolara. Tada se Hunter Biden vratio u Kinu barem pet puta po još.

Nitko ne plaća beskorisni novac ovisniku o drogama. Primatelj ovog najvećeg broja očito je bio “pop” Joe Biden.

Sada “Pop” kaže da ne zna ništa – zip, zilch, nada – o poslovima svog sina u Kini i drugdje. Sin Hunter, s druge strane, žali se u e-poruci izvađenoj iz njegovog neaktivnog laptopa da polovicu zarade mora dati “Popu”.

Mrtva računala ne lažu.

Jedna je činjenica koja iskače iz Bidenovog dosjea kao potpredsjednika: gdje god ga Obama stavi na čelo vanjske politike kao “špic-čovjeka”, bilo da se radi o Iraku, Rusiji, Ukrajini ili Kini, Amerika gubi, a obitelj Biden pobjeđuje.

Rudy Giuliani, bivši gradonačelnik New Yorka, ne podmeće riječi o onome što naziva Biden Crime Family. “Ono što je Hunter Biden je razbojništvo”, kaže Giuliani. “Proganjao sam mnoge slučajeve poput ovog. Prikuplja Joevo mito koje iznosi oko 12 milijuna dolara iz Ukrajine i 3,5 milijuna iz Rusije. No, stvarno velik novac dolazi iz Kine. A količina uključenog novca doslovno iznosi desetke milijuna dolara.”

Jedno procureno istražno izvješće rezimira Hunterove brojne poslove u Kini. Da uzmemo samo jedan primjer, njegov ugovor o privatnom vlasništvu pod nazivom BHR, izvorno vrijedan 1,5 milijardi dolara, sada vrijedi oko 6,5 milijardi dolara. BHR vjerojatno generira oko 130 milijuna dolara godišnje naknade, od čega bi 10 posto, ili 13 milijuna dolara, išlo u korist Huntera. Prema Hunterovoj e-pošti, polovica od toga – ili 6,5 milijuna dolara – trebala bi biti predana “Popu”.

No, pravi veliki novac doći će kad Bidens proda svoj 10-postotni udio u BHR-u, koji bi po trenutnim procjenama vrijedio oko 650 milijuna dolara. Međutim, zapravo će vrijediti onoliko koliko KPK odluči platiti ponudu za to.

Giuliani rezimira rekavši: “[.Joe Biden] traži da bude predsjednik SAD-a i on je u partnerstvu s kineskom Komunističkom partijom. Obitelj Biden u vlasništvu je Kineske komunističke partije.”

Što je kineska komunistička partija dobila zauzvrat za svoje ulaganje u tadašnjeg potpredsjednika?

Prije svega, kupili su usluge prvorazrednog propagandista. Potpredsjednik Biden željno je širio mit ne samo da je uspon Kine neizbježan, već da bi ga Sjedinjene Države trebale pozdraviti. Zapravo je proveo veći dio proteklih četvrt stoljeća pokušavajući prodati Amerikance ideju da je “Kina u usponu nevjerojatno pozitivan razvoj ne samo za Kinu, već i za SAD i ostatak svijeta.”

U isto vrijeme, Biden je zaronio na frontu za zaštitu ljudskih prava, lagano pedalirajući brojne zlouporabe KPK. Kad je javno progovorio, često se trebalo ispričati zbog lošeg ponašanja KPK, kao kad je prilikom posjeta Kini rekao da “razumije” potrebu za brutalnom politikom prema jednom djetetu.

Biden je ponovno isporučen kao “usmjereni čovjek” na “Pivotu u Aziju” (izraz je koji se koristi za označavanje američkih diplomatskih odnosa prema azijskom Pacifiku), koji je trebao uvjeriti naše saveznike u regiji da će SAD tamo ostati. Ipak, dok je Kina militarizirala Južnokinesko more i pokušavala maltretirati manje susjede poput Filipina i Vijetnama da prihvate njegove tvrdnje, Biden je nestao u akciji. Do trenutka kada je napustio dužnost, KPK je utvrdila svoje umjetne otoke, a SAD je široko smatran u povlačenju.

Još jedan povratak KPK-u uslijedio je u svibnju 2013. godine, kada je tadašnji potpredsjednik vlade pomogao sastaviti “memorandum o razumijevanju” s NRK-om koji je izuzeo kineske korporacije iz američkih zakona i propisa o vrijednosnim papirima. To je tvrtkama pod nadzorom CCP-a dalo prednost u odnosu na američke tvrtke uvrštene na američke burze izuzimajući ih od neovisne revizije. To je značilo da bi stranka mogla prikupiti bilijune s naših dugova i tržišta dionica pod povlaštenim uvjetima. Iskreno rečeno, dopuštao je korporacijama KPK-a da kuhaju knjige, a da ništa ne sumnjaju u američke investitore.

Otkako je napustio dužnost, čak i dok je opasnost koju Kina predstavlja za Sjedinjene Države i svijet postajala sve očitija, bivši potpredsjednik nastavio je svoju turneju s isprikama u ime NRK. Trenutno, dok nam Kina krade radna mjesta i našu tehnologiju i obolijeva svijet koronavirusom, Joe Biden se još uvijek neće suprotstaviti tome. On je odbacio Kinesku prijetnju američkoj nacionalnoj sigurnosti i radnih mjesta, tvrdeći (kao nedavno, 2019. ) da Kina nije loša i nije konkurencija.

Umjesto toga, čini se da je sklon predaji Kini. Namjerava ukinuti carine predsjednika Trumpa na Kinu ne dobivajući ništa zauzvrat. Oporezivat će američke tvrtke višom stopom od komunističke Kine, što će dovesti do milijuna američkih poslova otpremljenih u Peking. Čak je obećao vratiti financiranje Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji – istoj WHO koja je surađivala s KPK-om u prikrivanju širenja koronavirusa.

Čak i ako Joe Biden shvati smrtnu prijetnju koju KPK predstavlja za Ameriku, predubok je da izvuče sebe i svoju obitelj. KPK bi lako mogla otkriti detalje dogovora sklopljenih s obitelji Biden Crime ako pokuša postati oštriji prema Kini. Još gore, mogle bi procuriti kasete o seksu i drogama koje Hunter Biden u Kini navodno ima, radeći ono što Hunter Biden radi.

Biden je pravi mandžurski kandidat. Njegov zadatak nije da izvrši atentat na svog antikomunističkog protivnika, već da ga porazi na predstojećim izborima.

Ako Biden pobijedi, Kina pobjeđuje, a Amerika gubi.

Steven W. Mosher predsjednik je Instituta za istraživanje stanovništva i autor djela Bully of Asia: Zašto je kineski san nova prijetnja svjetskom poretku .

  • 7
  •  
  •  
  •  
    7
    Shares

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *