Ovo je sasvim nova razina nasilja

DRUŠTVENE TEME

Ante Tomić misli da je urban ako se izruguje Alci! Kaže brkati mesari gađaju metalni obruč, iako dolazi iz ruralnog kraja misli da će njegovo porijeklo nestati ako će vrijeđati običaje i tradiciju kraja kojeg se srami! Ja sam rođeni Zagrepčanin i ponosan sam na Alku! Tomić se boji da bi Alka mogla proširiti zarazu, a nije mu smetao performans sa zajedničkim lizanjem žlice.Zajedničko lizanje žlice je napredno, Alka je nazadna ! Nije sramota Ante biti seljak, već seljačina!
Marko Sladoljev

Ovo je sasvim nova razina nasilja i mržnje koju Tomić ‘od kante go*ana’ širi protiv Hrvata, hrvatske kulture, povijesti i tradicije uz svesrdnu pomoć bljutarnjeg lista.
Takve novinarske ispljuvke nikada ne čitam, ali ih se nikako ne smije ignorirati! Jer ignoriranjem zla, gnojimo tlo za nova zla!

Ingrid Runtić

 • 14
 •  
 •  
 •  
  14
  Shares

11 razmišljanja na “Ovo je sasvim nova razina nasilja

 1. Gledajući naslov bio sam šokiran na prvu, ali kada sam vidio ime autora sve mi je bilo jasno. Od Ante Tomića je za očekivati da ne shvaća vrijednost hrvatske kulture, a pogotovo Alke koja je toliko usko povezana sa svetkovinom Velike Gospe i kršćanstvom kojega svakom prilikom omalovažava.

  Svoditi višestoljetnu svjetski poznatu tradiciju na ovakav naslov dokaz je da nekima smeta sve što je povezano s hrvatskom kulturom, identitetom i tradicijom.
  M.M.L.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *